Kalo te përmbajtja kryesore

HYRNI STYLE DYQANI >>>


Speciale të ditës në Bastille - 25% ZY Dyqan Wide +
-50% OFF -60% OFF në një përzgjedhje të Massive Styles & SongStyles Packs
- Style Packs
- SongStyle Packs
- GIGASTYLEMBLEDHJA NEXTGEN, kolosale Style bibliotekat me Style Player (PC / Mac)
- Skedarët midi players (PC / Mac)
edhe me shume …


PESHT MAMAZHI STYLES PACKS
FÜNF ERSTAUNLICHE STYLEPACK
FIVE PACKS DE STYLES PCRFUNDIME
PAQET CINCO DE ESTILOS INCREÍBLES
INCREDIBILE PIKCHETTI STILE INCREDIBILE


*** PRMIMI I PAKETIMIT: 129.74 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 52.46 Euro (-60%) ***


*** PRMIMI I PAKETIMIT: 158.80 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 59.93 Euro (-60%) ***


*** PRMIMI I PAKETIMIT: 123.90 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 59.93 Euro (-50%) ***


*** PRMIMI I PAKETIMIT: 231.80 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 89.89 Euro (-60%) ***


*** PRMIMI I PAKETIMIT: 381.55 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 142.5 Euro (-60%) ***


Super krejt e re Style Pack !
The "StyleFuqia e minierës së aritpack”- 300x PRO STYLES.
*** PRMIMI I PAKETIMIT: 149.50 Euro / astmimi i ditës së Bastille: 74.96 Euro (-50%) ***

Në dispozicion për :
YAMAHA / KORG / KETRON / ROLAND / SOLTON / TECHNICS / WERSI & ORLA Keyboards.


** Vëmendje pack nuk është në dispozicion për CASIO keyboards.

StyleFuqia e minierave të aritPACK 300x PRO STYLES - E përfshirë StyleMinierë ari Packs:
Përfshinë 5 vëllime të StyleKoleksioni i Minierave GoldMine:
- StyleMiniera Ari Vol. 06 - Dance/Pop/Rock Stylevëll. 01 - 60 Styles
- StyleMiniera Ari Vol. 07 - Dance/Pop/Rock Stylevëll. 02 - 60 Styles
- StyleMiniera Ari Vol. 08 - Dance/Pop/Rock Stylevëll. 03 - 60 Styles
- StyleMiniera Ari Vol. 09 - Dance/Pop/Rock Stylevëll. 04 - 60 Styles
- StyleMiniera Ari Vol. 10 - Dance/Pop/Rock Stylevëll. 05 - 60 Styles

I detajuar style lista e disponueshme këtu

Muzikë Styles / Zhanri i Mbuluar:
Dance/Pop/Rock

StyleMbuloni periudhën kohore në vijim:
Vitet 1960, 1970, 1980, 1990, 2000, 2010 dhe sot

Styles nga shumë vende:
Australi, Austri, Belgjikë, Brazil, Francë, Gjermani, Itali, Hollandë
Rumania, Spanja, Suedia, Zvicra, Turqia, Mbretëria e Bashkuar, SHBA…

Styles mund të përdoret si Styles ose SongStyles
sugjeroi Songs në dispozicion në profaqe kanalesh.

Në dispozicion për :

KETRON:
– SD7/SD9/SD40/SD60/SD80/SD90/MIDJPRO
- SD3 / SD5 / SD8 / MIDJAYPLUS
- SD1 / SD1 +
- X1 / X4 / X8 / MIDJAY
- XD3 / XD8 / XD9

KORG:
- PA4X / PA1000 / PA700
– PA3X/PA3XLE/PA900/PA600/PA300/HAVIAN 30
- PA2X / PA800 / PA588 / PA500
- PA1X / PA1XPRO
- PA50 (SD) / PA60 / PA80 / microArranger / Liverpool
- EK-50 / EK-50L
- i3 (2020MODEL)
- XE20 / XE20SP

ORLA:
- Seritë GT & XM900 Series

ROLAND:
– BK7m/BK3/BK5/BK9/E-A7
- SERIES ATELIER
- E50 / E60 / E80
- E66 / E86 / E96 / RA95
- Seritë E300 / E500 / E600 & EXR
– G70/G600/G800/RA800/G1000/EM2000
- GW7 / GW8 / PRELUDE
- VA3 / VA5 / VA7 / VA76

SOLTON:
– MS40/MS50/MS60/MS80/MS100

TECHNICS :
- KN7000 / KN6000 / KN6500 / KN5000 / KN3000 / KN3500 / KN2000

JAMAHA:

- Genos / PSR-SX900 / PSR-SX700
- Tyros 5 / Tyros 4 / Tyros 3 /Tyros 2 / Tyros 1
- PSR-S975 / PSR-S970 / PSR-S950 / PSR-S910 / PSR-S900
- PSR-S775 / PSR-S770 / PSR-S750 PSR-S710 / PSR-S670 / PSR-S650
- PSR9000 / PSR9000 PRO (mosfinancimitOTS) / PSR740 (JO-OTS) / PSR-640 (JO-OTS)
- PSR3000 / PSR2100 / PSR2000 / PSR1500 / PSR1100 / PSR1000


HYRNI STYLE Dyqan


Hyni në faqen tonë ProPërzgjedhësi i kanalit:


Yamaha i ri Genos Styles, Yamaha Tyros Styles, Yamaha PSR-S Styles Dhe Yamaha PSR Styles Dhe DGX Styles !
Yamaha i ri Keyboard Buxhet SongStyles, Yamaha i ri Keyboard Prim SongStyles
Korg PA e Re Styles , Buxheti i Korg PA SongStyles , Korg PA Premium SongStyles
Ketron i ri Keyboard Styles, Ketron i ri Keyboard Buxhet SongStyles
Roland i ri Keyboard Styles, Roland i ri Keyboard Buxhet SongStyles


PlanetKeyboard.com - Coronavirus Periudha e Karantinës Periudha e Transportit & Kontributi ynë.


Të dashur të gjithë,
kriza e koronavirusit detyron shumicën prej nesh të qëndrojë në shtëpi.
Gjatë kësaj kohe, shumë nga ne do të luajnë muzikë sepse jeta thjesht nuk ndalet gjatë një periudhe karantine.

PlanetKeyboard.com kontribuon në nivelin e tij të përulur dhe vendosëm t'ju ofrojmë FALAS
tonë Midifile e gjithanshme Player softuer për Mac & PC (në të Basic Edition)
Softueri ju lejon të luani skedarë midi me një Motor të fuqishëm Synth në PC ose MAC.

Para se të shkarkoni dhe instaloni lexoni këtë:

E RËNDËSISHME :
Midifili i gjithanshëm Player BASIC EDITION *** nuk mund të *** të drejtohet ose instalohet pranë një
GigaSTYLEMBLEDHJA NEXTGEN BASIC EDITION
Midifili i gjithanshëm Player BASIC EDITION mund të instalohet dhe ekzekutohet pranë një
GigaSTYLEMBLEDHJA NEXTGEN STANDARD OR PRO EDITION pa asnjë problem.

Ju mund ta shkarkoni programin këtu:
Shkarkoni PlanetKeyboard.com Midifile e gjithanshme Player Basic Edition Versioni i PC

Shkarkoni PlanetKeyboard.com Midifile e gjithanshme Player Basic Edition Versioni MAC

Pasi të keni shkarkuar dhe instaluar, filloni programin dhe klikoni në "Kopjo ID e kompjuterit" button,
atëherë na dërgoni me email ID e kompjuterit tuaj dhe tuaj Keyboard/ Markë Instrumenti & model (përdorni formularin e kontaktit një fund të kësaj faqe për të na kontaktuar),
ne do t'ju dërgojmë informacionin tuaj për licencën për të zhbllokuar programin.

PlanetiKeyboard. Me Midifile e gjithanshme player softveri është një ekskluziv prokanal, në dispozicion në 3 Editions (Basic, Standard dhe Pro).
Ju mund të gjeni tonë Midifile e gjithanshme Player Standard Edition në këtë faqe
Ju mund të gjeni tonë Midifile e gjithanshme Player Pro Edition në këtë faqe

Ju duhet më shumë styles për tuajin Keyboard ? bundled Styles me një style player softuer me Style Motor kërkimi & më shumë dhe një midifile player softuer?
Ju mund të azhurnoni në Giga STYLE MBLEDHJA NEXTGEN Standard Edition në këtë faqe
Ju mund të azhurnoni në Giga STYLE MBLEDHJA NEXTGEN Pro Edition në këtë faqe

Fjalët përfundimtare në lidhje me çështjet / situatën në lidhje me transportin Coronavirus:
Ne do të bëjmë çmos që të vazhdojmë t'ju shërbejmë dhe do të përpiqemi të dërgojmë porositë tuaja, por nuk mund të garantojmë vonesat e transportit,
kështu që çdo mënyrë që lidhet me një dërgesë fizike do të marrë një lidhje shkarkimi që korrespondon me përmbajtjen e sendeve të blera pa ndonjë kosto shtesë
kështu që ju do të merrni tuaj prokanalet edhe nëse kemi vonesa shtesë të transportit përtej kontrollit tonë.

Përshëndetje nga PlanetiKeyboard.com ekipi dhe kujdesuni për veten dhe të dashurit tuaj.

Planeti juajKeyboardEkipi .com.


DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 04 për ROLAND - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1


DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 03 për ROLAND - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1


DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 04 për KORG - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 03 për KORG - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 04 për KETRON - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1


DUHET TP UPDATUAR: Giga SONG STYLE PACK Vol 03 për KETRON - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION ISshtë FALAS P CHR T DH CHNAT P FORR KLIENTET AKTUAJ T V1


I RI ! 5x E RE STYLE Vëllimet e Minierave të Artë (Vol 006/007/008/009/010)
për KORG KEYBOARDS

SGM-006 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 01

SGM-007 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 02

SGM-008 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 03

SGM-009 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 04

SGM-010 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 05


I RI ! 5x E RE STYLE Vëllimet e Minierave të Artë (Vol 006/007/008/009/010)
për YAMAHA KEYBOARDS

SGM-006 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 01

SGM-007 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 02

SGM-008 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 03

SGM-009 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 04

SGM-010 Schlager Superhits Pop Rock Dance Vol 05


I RI ! "AROUND THE WORLD STYLES Vëllimi 01 ”për YAMAHA KEYBOARDS


JAMAHA PSR-SX900 RI DHE PSR-SX700 JAN AL T S GJITHA SHTESA TUP MIRATUAR Kontrolloni PROkanalet

Shijoni YAMAHA PSR-SX900 tonë Styles, kontrolloni tonë prokanalet. Po kërkoni PSR-SX700 Styles? Klikoni fotografinë më poshtë.


GIGA E RE SONG STYLE PACK Vol 04 për YAMAHA
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Përfshirë një individ ekskluziv OTSper per keyboard model


GIGA E RE SONG STYLE PACK Vol 03 për YAMAHA
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Përfshirë një individ ekskluziv OTSper per keyboard model


"BEST I PA" I RI - 249 TOP Styles për Yamaha Keyboards
Përfshirë një individ ekskluziv OTSper per keyboard model


Hitet e reja më të mëdha SongStyleGIGA PACK për Yamaha keyboard : 406 Song Styles
(Përfshin hitin më të madh SongStyleVëllimet 01,02,03 dhe 04)


I RI SongStyles Packs për seri Korg PA3X / PA2X / PA1X & Compatible Keyboards

** Artistët me volum 01: **
Lisa Stansfield / Whitney Houston / Sonny & Cher / Elvis Presley / Frank Sinatra / String / U2
Paul Mc Cartney / Mbretëresha / Styx / Michael Jackson / Kim Carnes & more

** Artistët me volum 02: **
Frank Sinatra / Paul Mc Cartney / Toka Era dhe Zjarri / Elton John / Madonna / Neil Sedaka
Al Jarreau / Paul Simon / Beach Boys / George Michael / Kool & Gang / Eric Clapton
Styx / Duran Duran / Eros Ramazzoti / James Taylor dhe të tjera

** Artistët me volum 03: **
Elton John / King Harvesst / Jerry Herman / Abba / Policia / Paul Mc Cartney / Trafiku
Whitney Houston / Michael Nesmith / BB Mbreti / Elvis Presley / Styx / Nina Simone
Phil Collins / Michael Jackson / mashtrim i lirë / Makina / Carole King / Police & More

** Artistët me volum 04: **
Earth Wind & Fire / Georges Michael / Karpentjerët / Kool & The Gang / Beach Boys
Toto / BB King / Paul McCartney / Supertramp / Elton John / Frank Sinatra dhe më shumë

** Artistët me volum 05: **
James Taylor / Ringjallja Creedence / Michael Jackson / Annie Lennox / Randy Bachman
Elton John / Bee Gees / Led Zeppelin / Paul Mc Cartney / Karpentjerët / Frank Sinatra
Polive / Barbra Streisand / Lisa Stansfield dhe më shumë

** Artistët me volum 06: **
Sony & Cher / Elton John / Joan Jet / Abba / Stevie Wonder / Michael Jackson
Karpentjerët / Aretha Franklin / Dusty Springfield / Bob Marley / Eric Clapton
Bee Gees / U2 / Elvis Persie / Whitney Houston / Lisa Stansfield / Annie Lennox
Çikago / String / Frank Sinatra / Herman Hermits dhe më shumë

** Artistët me volum 07: **
BB Mbreti / Bob Marley / Annie Lennox / Karpentjerët / Ultra Nate / Supertramp
Carole King / Otis Redding / Frank Sinatra / Steve Miller / Frank Sinatra
Niveli 42 / Beatles / Abba & more

** Artistët me volum 08: **
Paul Mc Cartney / Richard Clayderman / Elton Gjoni / Michael Jackson / Madonna
Herman Hermits / Led Zeppelin / Buddy Holly / Vëllezërit Doobie / REM
Whitney Houston / Policia / String / Barbra Streisand & më shumë

** Artistët me volum 09: **
Al Jarreau / Yazzi / Otis Redding / Paul McC Cartney / U2 / Liza Minelli / Billy Joel
Frank Sinatra / Bletë Gees / Bob Marley / U2 / James Taylon / George Michael / Dolly Parton
Karpentjerët / Lisa Stansfield / Wilson Philips & more

** Artistët me volum 10: **
Elton John / Elvis Presley / Michael Jackson / Karmeli / Lionel Richie / Era e Tokës dhe Zjarri
Marvin Gaye / String / Wind Earth & Fire / Robert Palmer / Kafshët / Abba & more

** Artistët me volum 11: **
Isaac Hayes / Annie Lennox / Lisa Stansfield / Michael Jackson / Rush / Elton John
BB Mbreti / Bee Gees / Elvis Presley / Styx / Temptations / Tanita Tikaram
Buck Owens / Bob Marley / Georges Michael / Lou Reed / Policia / Motra Sledge
Abba / Të Gjitha Jarreau / Carptenters / Scorpion / U2 / Billy Preston / Policia dhe më shumë

** Artistët me volum 12: **
Isaac Hayes / Annie Lennox / Tom Kampbell / Lisa Stansfield / Michael Jackson / Rush
BB King / Elvis Presley / Tentacionet / Buck Owens / Georges Michael / Lou Reed
Mbretëresha / Al Jarreau / Perku Sledge / Billy Preston / U2 dhe më shumë


Hitet e reja më të mëdha SongStyles për Yamaha keyboard (3 x vëllime)

Komplet i RI Song Styles - Made By PlanetKeyboard. Me
Kurrë të lëshuar më parë - Jo pjesë e ndonjë Yamaha tjetër Style Packs ose prokanalet.

“100 x Hitet më të mëdha Song Styles për Yamaha Keyboards. "

Hits me kohë të Cilësisë së Lartë bazuar Song Styles -

i plotë styleme 3 Intros, 3 Përfundime, 4 Ndryshime dhe Plotësime Kryesore.

çdo Style përfshin OTS (Nje prekje Setkunjat).

Artistët e përzgjedhur (Volumi 01):
Abba / Al Jarreau / Annie Lennox / Aretha Franklin / Barbra Streisand / BB Mbreti
Plazhi Boys / Beatles / Bee Gees / Billy Joel / Bob Marley / Bruce Hornsby
Buck Owens / Buddy Holly / Carole King / Karpentjerët / Çikago / Dolly Parton
Duran Duran dhe më shumë.

Artistët e përzgjedhur (Volumi 02):
Dusty Springfield / Wind Earth & Fire / Electric Light Orchestra / Elton John
Elvis Presley / Eric Clapton / Eros Ramazzoti, Frank Sinatra, George Michael
Graham Nash / Helen Reddy / Herman Hermits / Inxs / Isaac Hayes
James Taylor / Johnny Hates xhaz / Joan Jett / Kim Carnes & more.

Artistët e përzgjedhur (Volumi 03):
BB King / Kook & The Gang / Niveli 42 / Lionel Richie / Lisa Stansfield
Liza Minelli / Lou Reed / Madonna / Marty Panzer / Michael Bolton
Michael Jackson / Neil Sedaka / Neil Young / Nina Simone / Olivia Newton-Gjoni
Otis Redding / Paul McCartney / Paul Simon / Percy Sledge / Peter Cetera
Phil Collins / Policia / Mbretëresha / Randy Bachman & more.

Opsionet e ofrimit të : Shkarko ose USB Stick


GIGA E RESTYLEMBLEDHJA NEXTGEN është këtu !

Në dispozicion për Yamaha - Roland - Ketron - Solton - Technics - Wersi - Orla - Bohm - Casio - Kawai keyboards.

E disponueshme për MAC ose PC.


Mijëra keyboard styles për instrumentin tuaj të shoqëruar me një Style Player softuer plot me karakteristika të reja.


Lirimi i ri! Kliko këtu

Demo audio - Style Vëllimi i Minierës së Arit 05 - Latin BallRoom Dancing


100% E RE Styles
"Kthehu tek 80s - Volume 1"

21 (Bonus 15 + 6) Styles) E RE SongStyles.

I liruar ...Klikoni në logon tuaj të markës së instrumenteve. Në mënyrë që të zbulohet prokanalet.
Klicken Sie auf Ihr Instrumenti Markenlogo. Um vdes Produkte zu verraten.
Cliquer sur le logo de la marque de votre instrument pas afarive proGjermanisht.
Kliko Haga en el logotipo de la marca de su instrumento para ver los productos.
Dërgoni më shumë se një logo logo kliko për artikuj më të mirë për visualizzare i proDotti.


I RI ! Na ndiqni në Facebook dhe vizitoni kanalin tonë Youtube

Vizito faqen tonë në Facebook

Vizitoni kanalin tonë në Youtube


La Style Planeti i Minierës së AritKeyboard. Me StyleSeritë e Bibliotekave sjell të reja styles për shumicën keyboardS Markat / Modelet.

vizitoni Style Faqja e minave të arit.

La styles janë:

- Shumë mirë
- Totësisht i Ri efektiv dhe i thjeshtë Styles
- Jo e rëndë styles
- Asnjë Bells & Whistles garantuar
- Shpërndarje FALAS ditore: Shkarkim i menjëhershëm menjëherë pas blerjes suaj
- Dorëzimi në shkop USB (zgjidhni opsionin e dorëzimit që preferoni)

Kthehu në fillim
Specialet e ditës në Bastille - 25% ZY Dyqan i gjerë
- Styles Packs (Deri në 60% OFF)
- SongStyles Packs (Deri në 60% OFF)
- GIGASTYLEMBLEDHJA NEXTGEN kolosal Stylebibliotekat + Style Player (PC / Mac)
- Skedarët midi players (PC / Mac)
edhe me shume …
x