Оди до главна содржина
Keyboard модел или музички жанр или song Наслов :

ВНЕСИ STYLE Продавница >>>


PROКОДЕЛ НА МО КУПОН: AUG15 (15% ПОПУСТ)


СУПЕР STYLES PACKS
СУПЕР PACKС ДЕ STYLES
ПАКЕТИ ДЕ СУПЕР ЕСТИЛОС
PACCHETTI SUPER STILI


ВНЕСИ STYLE ПРОДАВНИЦА


Пристапете во нашиот Proселектор на канали:


Нова Јамаха Genos Styles, Јамаха Tyros Styles, Јамаха ПСР-С Styles & Јамаха ПСР Styles & DGX Styles !
Нова Јамаха Keyboard Буџет SongStyles, Нова Јамаха Keyboard Премиум SongStyles
Нов Корг ПА Styles , Буџет на Корг ПА SongStyles , Korg PA Premium SongStyles
Нов Кетрон Keyboard Styles, Нов Кетрон Keyboard Буџет SongStyles
Нов Роланд Keyboard Styles, Нов Роланд Keyboard Буџет SongStyles


PlanetKeyboard.com - Коронавирус карантин период на испорака Влијание и нашиот придонес.


Почитувани,
кризата со коронавирус ги принудува повеќето од нас да останат дома.
За ова време, многу од нас ќе играат музика затоа што животот едноставно не запира за време на карантин период.

PlanetKeyboard.com придонесува на своето смирено ниво и решивме да ви понудиме БЕСПЛАТНО
нашите Разновиден мидифил Player софтвер за Mac & PC (во своите Basic Edition)
Софтверот ви овозможува да репродуцирате миди-датотеки со моќен синтетички мотор на компјутер или MAC.

Пред да преземете и инсталирате, прочитајте го ова:

ВАЖНО :
Разновидната мифифила Player BASIC EDITION *** не може *** да се изврши или инсталира веднаш до а
GIGASTYLEНАПЛАТА NEXTGEN BASIC EDITION
Разновидната мифифила Player BASIC EDITION може да се инсталира и работи веднаш до
GIGASTYLEНАПЛАТА NEXTGEN STANDARD OR PRO EDITION без никакви proбес.

Софтверот можете да го преземете овде:
Преземи планетаKeyboard.com Разновиден мидифил Player Basic Edition Верзија за компјутер

Преземи планетаKeyboard.com Разновиден мидифил Player Basic Edition MAC верзија

Откако ќе го преземете и инсталирате, стартувајте го софтверот и кликнете на „Копирај лична карта“ копче,
потоа испратете ни ја електронската пошта за вашиот компјутер и вашата Keyboard/ Бренд на инструменти и модел (користете ја контакт формата на дното на оваа страница за да не контактирате),
тогаш ќе ви ги испратиме вашите информации за лиценца за да го отклучите софтверот.

ПланетатаKeyboard. Со Разновиден мидифил player софтверот е ексклузивен proканал, достапни во 3 Editions (Basic, Standard и Pro).
Можете да ги најдете нашите Разновиден мидифил Player Standard Edition на оваа страница
Можете да ги најдете нашите Разновиден мидифил Player Pro Edition на оваа страница

Потребно ви е повеќе styleе за твоето Keyboard ? Во комплет Styleсо а style player софтвер со Style Пребарувач и повеќе и средно време player софтвер?
Може да се надополни на GIGA STYLE НАПЛАТА NEXTGEN Standard Edition на оваа страница
Може да се надополни на GIGA STYLE НАПЛАТА NEXTGEN Pro Edition на оваа страница

Конечни зборови за прашањата / ситуацијата поврзани со испорака на Коронавирус:
Willе дадеме се од себе за да продолжиме да ви служиме и ќе се обидеме да ги испратиме вашите нарачки, но не можеме да ги гарантираме одложувањата за испорака,
така што секоја нарачка поврзана со физичка испорака ќе добие линк за преземање што одговара на содржината на купените производи без дополнителни трошоци
па ќе го добиеш твоето proканали дури и ако имаме дополнителни одложувања на испорака над нашата контрола.

Kindубезни почит од ПланетатаKeyboard.com тим и се грижи за себе и за најблиските.

Твојата планетаKeyboardТим .com


САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 04 за РОЛАНД - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1


САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 03 за РОЛАНД - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1


САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 04 за КОРГ - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 03 за КОРГ - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 04 за КЕТРОН - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1


САМО Ажурирана: GIGA SONG STYLE PACK Том 03 за КЕТРОН - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION БЕСПЛАТНО НА ПРИРАЧНИК ЗА ТЕКОВИТЕ ПРОДОЛНИЦИ НА V1


НОВО! 5x НОВО STYLE ЗЛАТНИ МИН тома (Том 006/007/008/009/010)
за КОРГ KEYBOARDS

СГМ-006 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 01

СГМ-007 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 02

СГМ-008 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 03

СГМ-009 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 04

СГМ-010 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 05


НОВО! 5x НОВО STYLE ЗЛАТНИ МИН тома (Том 006/007/008/009/010)
за Јамаха KEYBOARDS

СГМ-006 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 01

СГМ-007 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 02

СГМ-008 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 03

СГМ-009 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 04

СГМ-010 Schlager Суперхитови Pop Rock Dance Вол 05


НОВО! "AROUND THE WORLD STYLEТом 01 “за Јамаха KEYBOARDS


НОВИТЕ НАЈМАХА PSR-SX900 И PSR-SX700 СЕ СЕ ПОДДРШКА НАПОМНЕТЕ НАША PROПРОИЗВОДИ

Уживајте во нашиот YAMAHA PSR-SX900 Styleпроверете ја нашата proканали. Барате PSR-SX700 Style? Кликнете на сликата подолу.


НОВА ГИГА SONG STYLE PACK Том 04 за Јамаха
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Вклучувајќи ексклузивна индивидуа OTSе по keyboard модел


НОВА ГИГА SONG STYLE PACK Том 03 за Јамаха
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Вклучувајќи ексклузивна индивидуа OTSе по keyboard модел


НОВО „НАЈДОБРИОТ ПА“ - 249 ТОП Styleза Јамаха Keyboards
Вклучувајќи ексклузивна индивидуа OTSе по keyboard модел


НОВИ најголеми хитови SongStyleГИГА PACK за Јамаха keyboard : 406 Song Styles
(Вклучува најголем хит SongStyleтома 01,02,03 и 04)


НОВА SongStyles Packs за Korg PA3X / PA2X / PA1X серии и компатибилни Keyboards

** Волумен 01 уметници: **
Лиза Стансфилд / Витни Хјустон / Сони и Шер / Елвис Присли / Френк Синатра / Стринг / U2
Пол Мек Картни / Кралицата / Стикс / Мајкл Џексон / Ким Карнес и повеќе

** Волумен 02 уметници: **
Френк Синатра / Пол МК Картни / Земјата ветер и пожар / Елтон Џон / Мадона / Нил Седека
Ал Jarreau / Пол Симон / Beach Boys / Џорџ Мајкл / Kool & The Gang / Ерик Клептон
Стикс / Дуран Дуран / Ерос Рамазити / Џејмс Тејлор и повеќе

** Волумен 03 уметници: **
Елтон Џон / Кралот Харвестст / Џери Херман / Абба / Полицијата / Пол МК Картни / Сообраќај
Витни Хјустон / Мајкл Несмит / ББ Кинг / Елвис Присли / Стикс / Нина Симоне
Фил Колинс / Мајкл Џексон / Ефет Трик / Автомобили / Керол Кинг / Полиција и повеќе

** Волумен 04 уметници: **
Земјата ветер и пожар / Жорж Мајкл / Столари / Kool & The Gang / Beach Boys
Toto / BB King / Paul Mc Cartney / Supertramp / Елтон Џон / Френк Синатра и повеќе

** Волумен 05 уметници: **
Џејмс Тејлор / Преродба на Криденс / Мајкл Џексон / Ени Леннокс / Ренди Бахман
Елтон Џон / Bee Gees / Лед Цепелин / Пол Мек Карти / Столари / Френк Синатра
Полива / Барбра Стрейзанд / Лиза Стансфилд и многу повеќе

** Волумен 06 уметници: **
Sony и Cher / Елтон Џон / Џоан Џет / АББА / Стиви Вондер / Мајкл Џексон
Столари / Арета Френклин / Дасти Спрингфилд / Боб Марли / Ерик Клептон
Пчела Гес / U2 / Елвис Персли / Витни Хјустон / Лиза Стенсфилд / Ени Леннокс
Чикаго / Стринг / Френк Синатра / Херман Хермитс и повеќе

** Волумен 07 уметници: **
ББ Кинг / Боб Марли / Ени Леннокс / Столари / Ултра Нејт / Супертрамп
Керол Кинг / Отис Рединг / Френк Синатра / Стив Милер / Френк Синатра
Ниво 42 / Битлси / АББА и повеќе

** Волумен 08 уметници: **
Пол Мек Карти / Ричард Клејдерман / Елтон Џон / Мајкл Џексон / Мадона
Херман Хермитс / Лед Цепелин / Бади Холи / The Doobie Brothers / РЕМ
Витни Хјустон / Полицијата / Стринг / Барбра Стрејсенд и многу повеќе

** Волумен 09 уметници: **
Al Jarreau / Yazz / Otis Redding / Paul Mc Cartney / U2 / Лиза Минели / Били Џоел
Френк Синатра / Bee Gees / Боб Марли / U2 / Џејмс Тајлон / Џорџ Мајкл / Доли Партон
Столари / Лиза Стансфилд / Вилсон Филипс и многу повеќе

** Волумен 10 уметници: **
Елтон Џон / Елвис Присли / Мајкл Џексон / Кармел / Лионел Ричи / Земјината ветер и оган
Марвин Гај / Стринг / Земјата Ветер и пожар / Роберт Палмер / Животните / АББА и повеќе

** Волумен 11 уметници: **
Исак Хејс / Ени Леннокс / Лиза Стенсфилд / Мајкл Џексон / Раш / Елтон Џон
BB King / Bee Gees / Elvis Presley / Styx / The Temptations / Tanita Tikaram
Бак Овенс / Боб Марли / Жорж Михаел / Лу Рид / Полицијата / Сестрински санки
Abba / Сите Jarreau / Carptenters / Scorpion / U2 / Били Престон / полиција и повеќе

** Волумен 12 уметници: **
Исак Хејс / Ени Леннокс / Том Кемпбел / Лиза Стенсфилд / Мајкл Џексон / Раш
ББ Кинг / Елвис Присли / Искушенијата / Бак Овенс / Жорж Мајкл / Лу Рид
Queen / Al Jarreau / Percu Sledge / Billy Preston / U2 & повеќе


НОВИ најголеми хитови SongStyleза Јамаха keyboard (3 х Тома)

Комплетно НОВО Song Styles - Made By PlanetKeyboard. Со
Никогаш не објавено - Не е дел од која било друга Јамаха Style Packs или proканали.

„100 x најголеми хитови Song Styleза Јамаха Keyboards. "

Безвременски хитови со висок квалитет засновани Song Styleс -

Заврши styleсо 3 интро, 3 завршетоци, 4 главни варијации и пополнувања.

секој Style вклучува OTS (Еден допир Setврски).

Избрана уметници (Том 01):
Abba / Al Jarreau / Annie Lennox / Aretha Franklin / Barbra Streisand / BB King
Beach Boys / Beatles / Bee Gees / Били Џоел / Боб Марли / Брус Хорнсби
Бак Овенс / Бади Холи / Керол Кинг / Столари / Чикаго / Доли Партон
Дуран Дуран и многу повеќе.

Избрана уметници (Том 02):
Дасти Спрингфилд / Земјата Ветер и оган / Електричен светли оркестар / Елтон Џон
Елвис Присли / Ерик Клептон / Ерос Рамаззоти, Френк Синатра, Џорџ Мајкл
Греам Неш / Хелен Реди / Херман Хермитс / Инкс / Исак Хејс
Џејмс Тејлор / Џони Хасет Џез / Џоан Џет / Ким Карнс и повеќе.

Избрана уметници (Том 03):
BB King / Kook & The Gang / Ниво 42 / Лионел Ричи / Лиза Стансфилд
Лиза Минели / Лу Рид / Мадона / Марти Панцер / Мајкл Болтон
Мајкл Џексон / Нил Седака / Нил Јанг / Нина Симон / Оливија Њутн-Џон
Отис Рединг / Пол МК Картни / Павле Симон / Перси Санџи / Петар Цетера
Фил Колинс / полицијата / кралицата / Ренди Бахман и повеќе.

Испорака Опции : Преземи или USB стик


НОВА ГИГАSTYLEНАПЛАТА NEXTGEN е тука!

Достапно за Јамаха - Роланд - Кетрон - Солтон - Technics - Wersi - Орла - Бом - Касио - Каваи keyboards.

Достапно за MAC или компјутер.


Илјадници keyboard styleи за вашиот инструмент во комплет со Style Player софтвер полн со нови функции.


Ново издание ! Кликни тука

Аудио демо - Style Златен рудник волумен 05 - Latin BallRoom Танцување


100% НОВО Styles
"Назад кон 80s - Том 1"

21 (15 + 6 бонус Styleс) НОВО SongStyles.

Само објавен ...Кликнете на логото на марката на инструменти. Со цел да се открие proканали.
Кликен Сие Ауф Ир Инструмент Маркенгого. Ум умре Produkte zu verraten.
Cliquer sur le logo de la marque de votre instrument of the d'aficher les proдуети
Haga clic en el logotipo de la marca de su instrumento para ver los proдукта.
Лого за кликнете на кликнете на судот del Marchio del vostro strumento по visualizzare i proдоти


НОВО! Следете нè на Facebook и посетете го нашиот Youtube Channel

Посетете ја нашата страница на Фејсбук

Посетете го нашиот канал Youtube


на Style Планета за златоKeyboard. Со StyleСерија на библиотеки носи нови styles до повеќето keyboardмарки / модели.

Посетете го Style Страница за златен рудник.

на styleсе:

- Многу добро звучи
- Целосно нов ефикасен и обичен Styles
- Нема незгодно styles
- Не се заштитени звуците и свирките
- БЕСПЛАТНА Дигитална испорака: веднаш преземете веднаш по купувањето
- Испорака на USB стап (изберете ја опцијата за испорака што ја сакате)

Вратете се на почетокот
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - КОРИСТ КОПОН ЗА КОПОН: AUG15 & ДОБИЕ 15% ПОПУСТ - ДОСТАПНО ВО ЦЕЛО STYLE ПРОДАВНИЦА
x