Skip Content Utama
Keyboard model utawa jinis musik utawa song judhul:

ENTER THE STYLE SHOP >>>


Yamaha anyar Genos Styles, Kawasaki Tyros Styles, Yamaha PSR-S Styles & Yamaha PSR Styles & DGX Styles !
Yamaha anyar Keyboard budget SongStyles, Yamaha anyar Keyboard Premium SongStyles
New Korg PA Styles , Korg PA Anggaran SongStyles , Korg PA Premium SongStyles
Ketron Anyar Keyboard Styles, Ketron Anyar Keyboard budget SongStyles
Roland Anyar Keyboard Styles, Roland Anyar Keyboard budget SongStyles


6x AMAZING STYLES PACKS
6x ERSTAUNLICHE STYLEPACK
6x PACKS DE STYLES INC
6x PAQUETES DE ESTILOS INCREÍBLES
6x INDREDIBILE PACCHETTI STILE


ENTER THE STYLE SHOP


Ngakses kita Prodector Pamilih:


PlanetKeyboard.com - Impak Pengiriman Coronavirus Quarantine & Kontribusi kita.


Dear kabeh,
Krisis Coronavirus meksa akeh kita supaya tetep omah.
Sajrone wektu iki, akeh wong sing bakal muter musik amarga urip ora mandheg sajrone jaman kuarantin.

PlanetKeyboard.com menehi kontribusi ing tingkatan sing asor lan kita mutusake kanggo nawakake sampeyan FREE
kita Midifile Versatile Player lunak kanggo Mac & PC (ing sawijining Basic Edition)
Piranti lunak ngidini sampeyan muter file midi kanthi mesin Synth kuat ing PC utawa MAC.

Sadurunge ndownload & nginstal maca iki:

Kata :
The Midifile Versatile Player BASIC EDITION *** ora bisa *** bakal mbukak utawa dipasang ing jejere a
GIGASTYLEKOLEKSI NEXTGEN BASIC EDITION
The Midifile Versatile Player BASIC EDITION bisa dipasang & mbukak ing jejere a
GIGASTYLEKOLEKSI NEXTGEN STANDARD OR PRO EDITION tanpa ana procacat.

Sampeyan bisa ndownload piranti lunak ing kene:
Download PlanetKeyboardsitus Versatile Midifile Player Basic Edition Versi PC

Download PlanetKeyboardsitus Versatile Midifile Player Basic Edition Versi MAC

Sawise diundhuh lan nginstal, miwiti piranti lunak lan klik ing "Salin ID Komputer" tombol,
banjur email menyang ID komputer lan ID sampeyan Keyboard/ Alat & merekgunakake formulir kontak ing ngisor kaca iki kanggo hubungi kita),
kita bakal ngirim informasi lisensi sampeyan kanggo mbukak kunci piranti lunak.

PlanetKeyboardsitus Midifile Versatile player piranti lunak minangka eksklusif propipa, kasedhiya ing 3 Editions (Basic, Standard lan Pro).
Sampeyan bisa nemokake kita Midifile Versatile Player Standard Edition ing kaca iki
Sampeyan bisa nemokake kita Midifile Versatile Player Pro Edition ing kaca iki

Sampeyan kudu luwih akeh styles kanggo sampeyan Keyboard ? Bunder Styles karo a style player lunak karo Style Mesin Telusur & liyane lan pemain tengah player piranti lunak?
Sampeyan bisa nganyarke menyang GIGA STYLE KOLEKSI NEXTGEN Standard Edition ing kaca iki
Sampeyan bisa nganyarke menyang GIGA STYLE KOLEKSI NEXTGEN Pro Edition ing kaca iki

Tembung pungkasan babagan masalah / kahanan pengiriman Coronavirus:
Kita bakal nindakake sing paling apik supaya bisa ngladeni sampeyan lan kita bakal nyoba ngirim pesenan nanging ora bisa njamin kiriman kiriman,
saengga saben pesenan sing ana gandhengane karo kiriman fisik bakal nampa link download sing cocog karo konten barang sing dituku kanthi biaya tambahan
dadi sampeyan njaluk products sanajan kita duwe telat kiriman tambahan sing ora ana kendhali kita.

Salam jinis saka PlanetKeyboardTim tim lan ngurus awak dhewe lan sing dikasihi.

Planet SampeyanKeyboard.s. Tim.


Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 04 kanggo ROLAND - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1


Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 03 kanggo ROLAND - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1


Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 04 kanggo KORG - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1



Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 03 kanggo KORG - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1



Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 04 kanggo KETRON - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1


Dianyari: GIGA SONG STYLE PACK Vol 03 kanggo KETRON - V2 EDITION
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
V2 EDITION IS GRATIS KANGGO UNTUK KABUPATEN KANGGO S1


Anyar! 5x NEW STYLE Jilid Emas EMAS (Vol 006/007/008/009 / 010)
kanggo KORG KEYBOARDS

SGM-006 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 01

SGM-007 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 02

SGM-008 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 03

SGM-009 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 04

SGM-010 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 05


Anyar! 5x NEW STYLE Jilid Emas EMAS (Vol 006/007/008/009 / 010)
kanggo YAMAHA KEYBOARDS

SGM-006 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 01

SGM-007 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 02

SGM-008 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 03

SGM-009 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 04

SGM-010 Schlager SuperHITS Pop Rock Dance Vol 05


Anyar! "AROUND THE WORLD STYLES Jilid 01 "kanggo YAMAHA KEYBOARDS


YAMAHA PSR-SX900 YAMAHA lan PSR-SX700 DIPANGGUH DIGALAK SEMIK PRODUCTS

Seneng YAMAHA PSR-SX900 Styles, mriksa kita proalur. Nggolek PSR-SX700 Styles? Klik gambar ing ngisor iki.


GIGA Anyar SONG STYLE PACK Vol 04 kanggo YAMAHA
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Kalebu individu eksklusif OTS's saben keyboard model


GIGA Anyar SONG STYLE PACK Vol 03 kanggo YAMAHA
(2500 SONGSTYLES / TITELBEZOGENE + 500 BONUS SONG STYLES)
Kalebu individu eksklusif OTS's saben keyboard model


"BEST PA PA" - 249 TOP Styles kanggo Yamaha Keyboards
Kalebu individu eksklusif OTS's saben keyboard model


Hits Paling Anyar SongStyles GIGA PACK kanggo Yamaha keyboard : 406 Song Styles
(Kalebu Hit Paling Anyar SongStyles Volume 01,02,03 lan 04)


NEW SongStyles Packs kanggo Korg PA3X / PA2X / PA1X Series & Kompatibel Keyboards

** seniman 01: **
Lisa Stansfield / Whitney Houston / Sonny & Cher / Elvis Presley / Frank Sinatra / String / U2
Paul Mc Cartney / Ratu / Styx / Michael Jackson / Kim Carnes & liyane

** seniman 02: **
Frank Sinatra / Paul Mc Cartney / Earth Wind & Fire / Elton John / Madonna / Neil Sedaka
Al Jarreau / Paul Simon / Boys Pantai / George Michael / Kool & The Gang / Eric Clapton
Styx / Duran Duran / Eros Ramazzoti / James Taylor & liyane

** seniman 03: **
Elton John / King Harvesst / Jerry Herman / Abba / Police / Paul Mc Cartney / Traffic
Whitney Houston / Michael Nesmith / BB King / Elvis Presley / Styx / Nina Simone
Phil Collins / Michael Jackson / Murah Trick / Cars / Carole King / Police & More

** seniman 04: **
Earth Wind & Fire / Georges Michael / Carpenters / Kool & The Gang / Beach Boys
Toto / BB King / Paul Mc Cartney / Supertramp / Elton John / Frank Sinatra & liyane

** seniman 05: **
James Taylor / Creedence revival / Michael Jackson / Annie Lennox / Randy Bachman
Elton John / Bee Gees / Led Zeppelin / Paul Mc Cartney / Karpenters / Frank Sinatra
Polive / Barbra Streisand / Lisa Stansfield & liyane

** seniman 06: **
Sony & Cher / Elton John / Joan Jet / Abba / Stevie Wonder / Michael Jackson
Carpenters / Aretha Franklin / Dusty Springfield / Bob Marley / Eric Clapton
Bee Gees / U2 / Elvis Persley / Whitney Houston / Lisa Stansfield / Annie Lennox
Chicago / String / Frank Sinatra / Herman Hermits & liyane

** seniman 07: **
BB King / Bob Marley / Annie Lennox / Carpenters / Ultra Nate / Supertramp
Carole King / Otis Redding / Frank Sinatra / Steve Miller / Frank Sinatra
Tingkat 42 / Beatles / Abba & liyane

** seniman 08: **
Paul Mc Cartney / Richard Clayderman / Elton John / Michael Jackson / Madonna
Herman Hermits / Led Zeppelin / Buddy Holly / The Doobie Brothers / REM
Whitney Houston / Polisi / String / Barbra Streisand & liyane

** seniman 09: **
Al Jarreau / Yazz / Otis Redding / Paul Mc Cartney / U2 / Liza Minelli / Billy Joel
Frank Sinatra / Bee Gees / Bob Marley / U2 / James Taylon / George Michael / Dolly Parton
Carpenters / Lisa Stansfield / Wilson Philips & liyane

** seniman 10: **
Elton John / Elvis Presley / Michael Jackson / Carmel / Lionel Richie / Earth Wind & Fire
Marvin Gaye / String / Earth Wind & Fire / Robert Palmer / The Animals / Abba & more

** seniman 11: **
Isaac Hayes / Annie Lennox / Lisa Stansfield / Michael Jackson / Rush / Elton John
BB King / Bee Gees / Elvis Presley / Styx / The Temptations / Tanita Tikaram
Buck Owens / Bob Marley / Georges Michael / Lou Reed / Polisi / Sister Sledge
Abba / Kabeh Jarreau / Carptenters / Scorpion / U2 / Billy Preston / Polisi & liyane

** seniman 12: **
Isaac Hayes / Annie Lennox / Tom Campbell / Lisa Stansfield / Michael Jackson / Rush
BB King / Elvis Presley / The Temptations / Buck Owens / Georges Michael / Lou Reed
Ratu / Al Jarreau / Percu Sledge / Billy Preston / U2 & liyane


Hits Paling Anyar SongStyles kanggo Yamaha keyboard (3 x Jilid)

Rampung NEW Song Styles - Digawe Dening PlanetKeyboardsitus
Aja dirilis sadurunge - Ora bagean saka Yamaha liyane Style Packs utawa proalur.

"100 x Hits paling apik Song Styles kanggo Yamaha Keyboards. "

Hits Kasedhiyan Berkualitas Tinggi adhedhasar Song Styles -

Complete styles karo 3 Intros, 3 Endings, 4 Variasi & Fisi Utama.

saben Style kalebu OTS (Tutul siji Settings).

Artis pilihan (Volume 01):
Abba / Al Jarreau / Annie Lennox / Aretha Franklin / Barbra Streisand / BB King
Pantai Boy / Beatles / Bee Gees / Billy Joel / Bob Marley / Bruce Hornsby
Buck Owens / Buddy Holly / Carole King / Carpenters / Chicago / Dolly Parton
Duran Duran & liyane.

Artis pilihan (Volume 02):
Dusty Springfield / Earth Wind & Fire / Electric Light Orchestra / Elton John
Elvis Presley / Eric Clapton / Eros Ramazzoti, Frank Sinatra, George Michael
Graham Nash / Helen Reddy / Herman Hermits / Inxs / Isaac Hayes
James Taylor / Johnny Hates Jazz / Joan Jett / Kim Carnes & liyane.

Artis pilihan (Volume 03):
BB King / Kook & The Gang / Level 42 / Lionel Richie / Lisa Stansfield
Liza Minelli / Lou Reed / Madonna / Marty Panzer / Michael Bolton
Michael Jackson / Neil Sedaka / Neil Young / Nina Simone / Olivia Newton-John
Otis Redding / Paul Mc Cartney / Paul Simon / Percy Sledge / Peter Cetera
Phil Collins / Polisi / Ratu / Randy Bachman & liyane.

Pilihan Pangiriman : Ngundhuh UTAWA USB Stick


GIGA AnyarSTYLEKOLEKSI NEXTGEN ana kene!

Kasedhiya kanggo Yamaha - Roland - Ketron - Solton - Technics - Wersi - Orla - Bohm - Casio - Kawai keyboards.

Kasedhiya kanggo MAC utawa PC.


Ewon keyboard styles kanggo alat sampeyan dibuntel karo Style Player lunak kebak fitur-fitur anyar.


Release anyar! Klik kene

Tur audio Style Jilid Emas Emas 05 - Latin BallRoom Tarian


100% NEW Styles
"Mbalik Menyang 80s - Volume 1"

21 (15 + 6 Bonus Styles) NEW SongStyles.

Cukup dirilis ...







Klik ing logo merek instrumen. Supaya mbukak proalur.
Klicken Sie auf Ihr Instrument Markenlogo. Um mati Produkte zu verraten.
Cliquer sur le logo de la marque de votre instrument afin d'afficher les produweke.
Sampeyan kudu ngeklikake informasi saka instrumen kanggo ver los productos.
Sampeyan kudu nggunakake logo ing ngisor iki kanggo ndeleng gambar prodotti.


NEW! Tindakake kita ing Facebook lan ngunjungi Saluran Youtube kita

Ngunjungi kaca Facebook kita

Ngunjungi Youtube Youtube kita


The Style Planet EmasKeyboardsitus Styles seri Pustaka nggawa anyar styles kanggo paling keyboards Jenenge / Model.

Dolan maring Style Kaca Emas.

The styles yaiku:

- Sangat apik Slamet
- Lengkap Anyar lan Plain Styles
- Ora rajin styles
- Ora Lonceng & Whistles dijamin
- FREE Digital delivery: Ngunduh cepet sawise sampeyan tuku
- Pangiriman ing USB stick (pilih pilihan pangiriman sing disenengi)









Mbalik Nang Ndhuwur